Бабуся 5-річного Кирила Тлявова просить допомоги у екстрасенсів / фото Facebook Тетяна Тлявова

Бабуся п'ятирічного Кирила Тлявова, якого смертельно поранили в Переяславі-Хмельницькому, заявила, що хоче допомоги екстрасенсів у справі про його вбивство.

Читайте такожВбивство 5-річного Кирила поліцейськими під Києвом: подробиці справи (відео)

"Я хочу, щоб нам допомогли у цю хвилину екстрасенси. Якщо вони допомагають і через п'ять років і через десять, то я думаю, що вони можуть це зробити через чотири дні, можуть це зробити і допомогти. Це тільки одне моє прохання", - цитує заяву жінки «Страна».

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 31 травня в Переяславі-Хмельницькому Київської області двоє патрульних Іван Приходько та Володимир Петровець в стані алкогольного сп'яніння влаштували стрілянину з вогнепальної зброї по металевих банках і інших предметах, розташованих в місці, де могли знаходитися люди.

Вони влучиои в 5-річного хлопчика Кирила Тлявова, який перебував на дитячому майданчику біля будинку. Дитину госпіталізували. 3 червня хлопчик помер у столичній лікарні. Патрульні підозрюються у грубому порушенні громадського порядку, вчиненого із застосуванням вогнепальної зброї групою осіб (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України) та умисному вбивстві малолітньої дитини, вчиненого групою осіб (п. п. 2, 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вважає, що у справі про вбивство 5-річного Кирила Тлявова в Переяславі-Хмельницькому є п'ять підозрюваних.