В розпал спекотного та яскравого літа найбільше всього хочеться сховатись від палаючого сонця та пити прохолодний лимонад. Але не забувайте, що окрім прогулянок на вулицях в кінотеатрах України чекає багато крутих новинок.

Ми побачимо продовження всім відомої історії про супергероя Людину-павука, зворушливу анімацію-римейк про Короля Лева та приголомшливий дует акторів Пенелопи Крус та Антоніо Бандераса в одному з фільмів.

Читайте такожУ Карлових Варах відкривається 54-й міжнародний кінофестиваль

«Людина-павук: Далеко від дому» - прем’єра 4 липня

Фантастичний бойовик є продовженням фільму «Людина-павук: Повернення додому». Ця частина - про пригоди супергероя далеко за межами США - в сонячній Італії.

«Мистецтво обману» - прем’єра 11 липня

Порівняно низькобюджетний, але вельми цікавий за сюжетом фільм. Кінострічка отримала великий розголос через участь у ній знаменитої американської моделі Емілі Ратаковскі.

«Король Лев» - прем’єра 18 липня

Одна з найбільш очікуваних анімацій року. Римейк знаменитого мультфільму знову занурить глядачів в забуту історію про Сімбу і нагадає дитинство. Щоб глядач краще занурився у світ африканської савани, творці кінокартини комбінували CGI-графіку з "живими" кадрами.

«Біль та слава» - прем’єра 18 липня

Кінострічка розповідає історію життя режисера Сальвадора Малло, який завершує свою кар'єру. Написання сценарію до фільму взято із власного життя іспанського режисера Педро Альмодовар.

«Звабливий, поганий, злий» - прем’єра 25 липня

В основу сценарію лягла книга спогадів дівчини Банді "Фантомний принц: Моє життя з Тедом Банді". Фільм розповідає про справжнього серійного маніяка. Теда Банді, якого звинувачували у вбивстві 30 жінок.

Як раніше повідомляв УНІАН, американська компанія Apple зняла нову рекламу бездротових навушників AirPods в Києві.