Суд заарештував підозрюваного без права внесення застави / фото novosti-n.org

Ленінський районний суд Миколаєва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави підозрюваному у потрійному вбивстві працівників автозаправної станції.

Читайте такожУ підозрюваного в розстрілі трьох працівників АЗС в Миколаєві виявили зброю й боєприпаси

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Миколаївській області, відповідне рішення суд ухвалив сьогодні, 20 вересня.

Відео дня

«Ленінський районний суд Миколаєва обрав затриманому за вбивство трьох осіб 48-річному миколаївцю запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, 18 вересня на АЗС у Миколаєві виявили тіла трьох працівників з вогнепальними пораненнями.

Через декілька годин поліцейські затримали підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявився колега загиблих. Відомо, що чоловік впродовж останніх 12 років працював на АЗС, та вчинив злочин через особисті неприязні стосунки з загиблими колегами, грошові кошти з заправної станції викрадені не були. Також під час затримання у підозрюваного виявили велику кількість зброї та боєприпасів.

19 вересня слідчі поліції повідомили затриманому про підозру за п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох або більше осіб) КК України. За скоєне зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.