Депутат вкотре розгнівав мережу нецензурною заявою, але тепер вже щодо виборців на своєму окрузі / Макс Бужанский, facebook

Нардеп від провладної партії «Слуга народу» Максим Бужанський хоче, аби встановлення люків у садочку на його виборчому окрузі оплатили самі ж батьки.

Про це він написав у Facebook 25 вересня.

Читайте такожВ Одеській області розгорівся сепаратистський скандал довкола вчителя (фото, відео)

Відео дня

Депутат пояснив, що «провів незабутні 4 години, спілкуючись з громадянами як депутат по 25 округу», але його «найперше цікавили школи та лікарні».

«Так ось, з приводу шкіл. Школа, 1000 учнів. На території школи 20 відкритих люків. Ціна кожного люка – 500 гривень… Запитую, а що, батьки справді не можуть скинутися по 100 гривень і купити ці люки? Ні, вони категорично проти. Ми насилу змусили їх купити в школу кількадесят лампочок», – переказує зустріч із директором садочка депутат.

Бужанський стверджує, що «якщо не вистачить на люки», сам їх купить.

«Але прийду на збори й скажу батькам, що вони дов*оби. До того ж інфантильні. Мені не п0*ер, що їхні діти можуть зламати ноги, а їм по*ер», – заявив парламентар, додавши, що розповість їм правду «як офіційна особа».

Як повідомляв УНІАН, 18 серпня Максим Бужанський у своєму Telegram-каналі написав, що вважає журналістку "Нового времени" Ольгу Духнич "тупою вівцею з одіозного ЗМІ" через її висловлювання щодо його любові до СРСР і ностальгії за часами Януковича.

Заява Бужанського викликала шквал критики з боку представників ЗМІ та користувачів соцмереж.

Пізніше у партії засудили слова депутата і водночас назвали таку реакцію зрозумілою через оціночні судження представників ЗМІ.