У "Слузі народу" просять журналістів не провокувати депутатів / Фото УНІАН

Партія "Слуга народу" засудила слова свого депутата Максима Бужанського, який обізвав журналістку "тупою вівцею", і водночас назвала таку реакцію зрозумілою через оціночні судження представників ЗМІ.

Відповідну офіційну заяву політична сила опублікувала на сторінці у Facebook.

Увечері 18 серпня Максим Бужанський у своєму Telegram-каналі написав, що вважає журналістку "Нового времени" Ольгу Духнич "тупою вівцею з одіозного ЗМІ" через її висловлювання щодо його любові до СРСР і ностальгії за часами Януковича.

Відео дня

Читайте такожУ "Слузі народу" хочуть скасувати депутатську недоторканність та розширити перелік підстав для дострокового звільнення нардепів

"Ми засуджуємо висловлювання обраного народного депутата Максима Бужанського стосовно журналістки журналу "Новое Время", – йдеться у заяві.

Водночас у партії зауважують, що висловлювання Бужанського були "хоч і надмірною та неетичною, але достатньо зрозумілою реакцією на оціночні судження стосовно особистих почуттів".

"Тому ми просимо представників засобів масової інформації утримуватися від такого роду оціночних суджень – адже будучи оприлюдненими на офіційних сторінках поважних видань, вони у подальшому сприяють наклеюванню ярликів та упередженому ставленню до політиків, які ще навіть не почали каденцію в якості народних обранців", – зазначається у заяві.

Як повідомляв УНІАН, лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков розповів про те, як його політсила має намір стежити за дисципліною своєї фракції в новообраній Верховній Раді. Зокрема, він пояснив, що за порушення обов’язково будуть передбачені дисциплінарні заходи.