Жовтень приносить з собою все більш холодну погоду і тепер більше часу доводиться проводити вдома. Проте - це хороша можливість витратити кілька годин на серіали, щоб прикрасити довгі осінні вечори.

Тому запасайтеся теплою ковдрою, какао та ароматним чаєм для перегляду цікавих серіалів.

Читайте такожЛегендарний Том Круз в Одесі пригледів собі локації для "шпигунського екшна" (фото)

"Бетвумен"

Супергеройський серіал розповідає про двоюрідну сестру Бетмена. Справжнє ім'я Бетвумен - Кейт Кейн. Вона - дочка власника приватної охоронної компанії і колишній солдат Готема, яку з ганьбою вигнали з армії через лесбійський зв'язок. Через три роки після інциденту Кейт повертається в рідний Готем, щоб встати на його захист і замінити зниклого Бетмена на варті порядку.

"Ненсі Дрю"

Вперше дівчина-детектив Ненсі Дрю з'явилася в книзі, опублікованій у 1930-х роках. Відтоді персонаж став культовим та з’явився навіть у комп'ютерних іграх. Глядачів чекає нова екранізація детективу, в якому справи розслідує звичайна дівчина-офіціантка. Крім того, Ненсі Дрю може бачити привидів. Але тільки вона не вірить в потойбічний світ і намагається знайти всьому, що відбувається логічне виправдання.

"Сучасна любов"

Серіал-антологія заснований на реальних історіях кохання, які публікувалися в однойменній колонці видання The New York Times. Кожен з восьми епізодів розповість про одну закохану пару, яка зустрілася в Нью-Йорку. Серіал показує любов у всіх її формах і проявах: сексуальній, романтичній, сімейній, платонічній і любові до себе.

"Хранителі"

Одна з найбільш інтригуючих новинок сезону – екранізація великого коміксу Алана Мура. Дія серіалу розгортається в альтернативному 2019 році, де не існує інтернету та мобільних телефонів, а супергерої є не рятувальниками людей, а злочинцями і терористами.

"Катерина Велика"

Мабуть, це один з найбільш очікуваних серіалів не тільки місяці, але і року. НВО зняли історичний серіал про останні роки життя і правління російської королеви. Також в серіалі яскраво і соковито показані бали і розправи.