Асоціація телевізійних критиків США та Канади назвала найкращі серіали року. Щорічну премію TCA Awards присуджують за видатні досягнення в галузі телебачення.

Кращою комедією року став серіал «Погань» від режисерів Гаррі Бредбіра і Тіма Кіркбі. У центрі серіалу - самотня жителька Лондона, яка у пошуку себе постійно потрапляє в халепу. Гучний серіал від НВО «Чорнобиль» визнано найкращим міні-серіалом.

Читайте такожШоуранери «Гри престолів» уклали багатомільйонну угоду з Netflix

Найвдалішим новим шоу визнали «Життя матрьошки». Це історія про дівчину, яка знову і знову переживала вечір своєї смерті. Нагороду за драматичний серіал отримав «Краще телефонуйте Солу». Телевізійне шоу є приквелом серіалу «У всі тяжкі» про вчителя, який виготовляє амфетамін.

Премію «За досягнення у новинній програмі» здобув фільм про Майкла Джексона «Залишаючи Неверленд». Це скандальний фільм про Майкла Джексона, де співак викривається, як педофіл. Спеціальну премію від кінокритиків «За спадщину» отримав серіал «Дедвуд» (HBO). У серіалі в стилі вестерн розповідається історія одного містечка під час «золотої лихоманки». Його автора Девіда Мілча нагородили премією за досягнення у кар’єрі.