Жінка сама подзвонила в поліцію із заявою про зникнення дитини / фото НПУ

В Одесі п'яна мати забула, де залишила малолітнього сина.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Управління патрульної поліції в Одеській області, 9 січня патрульні отримали інформацію від громадян про те, що до них звернулася жінка в стані сильного алкогольного сп'яніння і просить знайти її дитину.

На місці інспектори встановили, що жінка, перебуваючи на прогулянці з сином на вулиці Сергія Ядова, познайомилася з чоловіком, і вони разом почали вживати спиртні напої.

Відео дня

«Коли жінка "прийшла до тями", зрозуміла, що її син зник разом з її новим товаришем.

Правоохоронці відразу розпочали пошуки хлопчика. Через кілька годин пошуків інспектори отримали повідомлення від оператора «102» про те, що на вулиці Марсельській знаходиться хлопчик без дорослих. Патрульні відразу попрямували за адресою. На місці виявили дитину, яку розшукували», - розповіли в прес-службі.

Як зазначається, чоловік, з яким залишився хлопчик, хотів відвести його додому, але не знайшов адресу і залишив малолітнього в одному з магазинів.

Про подію патрульні повідомили інспекторам із ювенальної превенції.

За даними прес-служби, раніше на цю жінку вже складали відповідні матеріали по домашньому насильству стосовно бабусі хлопчика.

Читайте такожВ Одесі у наметі безхатченків знайшли покинуту 4-річну дівчинку (відео)

Зараз вирішується питання, щодо притягнення жінки до відповідальності згідно ст. 184 КупАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).

Як уточнили в регіональному главку Нацполіції, посварившись з матір'ю, 43-річна мешканка Суворовського району міста взяла 7-річного сина і пішла з дому. На вулиці вона познайомилася з двома чоловіками, які запросили її в гості.

Коли в домі «нових друзів» закінчилися алкогольні напої, жінка пішла з одним із чоловіків у магазин. По дорозі вони посварилися і розійшлися в різні сторони. Лише згодом жінка згадала, що з нею був син, і, увійшовши в перший-ліпший магазин, попросила продавщицю зателефонувати в поліцію.

«Крім того, що жінка залишила малолітнього сина у малознайомих людей, вона ще й забула про це і зателефонувала в поліцію із заявою про зникнення дитини.

Чоловіки, з якими залишився хлопчик, не дочекалися матір, адресу у дитини дізнатися не змогли, і теж набрали «102». Зіставивши ці два повідомлення, правоохоронці зрозуміли, що мова йде про одну і ту ж дитину», - повідомили в главку.

Матір і сина доставили в Хаджибеївське відділення поліції. Про подію правоохоронці повідомлять соціальну службу у справах дітей.