Карась нарочито грубо розмовляв з нардепом \ скріншот з відео

Член Громадського контролю при НАБУ Євген Карась плюнув у народного депутата Максима Полякова, відмовившись відповідати на його запитання.

Читайте такожАктивісти стверджують, що Нацполіція незаконно стежить за екс-бійцями

Карась нарочито грубо розмовляв з народним депутатом, звертаючись до нього в середньому роді. Він весь час питав у нардепа ким він був, до того як потрапив у Раду. При цьому Карасеві не сподобався "дешевий смартфон" Huawei депутата. На його думку нардеп в змозі собі дозволити дорожчу і статусну модель.

"Передай своїм виборцям - ким ти був до Верховної Ради? Ось ким ти був? Борець з корупцією ти був? Я з тобою не на ви, на ти! Я питаю нікчемне створіння - ким ти був до Верховної Ради?" - запитував він у відповідь на питання Полякова, а потім плюнув у депутата.

Відео даного діалогу у своєму Телеграм-каналі виклав підприємець Антон Поляков, супроводивши його таким коментарем: "Помилуйтеся друзі на члена Громадського контролю при НАБУ - Євгена Карася. Нагадаю, що ця Рада повинна забезпечувати прозорість і громадський контроль за діяльністю Національного антикорупційного бюро України. Моральний авторитет нації вашій увазі. У вас ще є сумніви, чому НАБУ продовжує очолювати корупціонер?".