Через пандемію коронавірусу COVID-19 весь світ перебуває на вимушеному карантині. Однак для жителів багатьох країн - це не привід для смутку й паніки.

Попри всі обмеження, люди знаходять способи, як розважитися й підтримати один одного.

Читайте такожКоронавірус в Україні і світі: найважливіше за 25 березня

Так, італійці почали співати, грати на музичних інструментах та танцювати на своїх балконах. Крім того, місцеві діджеї влаштовують "вечірки" й веселять округ своїми треками.

У різних куточках Іспанії люди теж танцюють, співають, а деякі - займаються спортом. У Барселоні, наприклад, місцеві жителі дякують оплесками лікарям, які борються з коронавірусом.

А мешканець Кіпру через карантин був змушений вигулювати пса за допомогою дрона. У Сербії, наприклад, літня жінка вигуляла свого пса, не виходячи з будинку. Вона спустила чотирилапого з балкона за допомогою довгого повідця.

Українці теж не відстають! У Києві в одному з ЖК люди заспівали гімн України.

 Як раніше повідомляв УНІАН, домашнього карантину недостатньо. Так вважає професор біостатистики з Гарвардського університету Сюн Лін. Висновки її дослідження вказують, що для того, щоб не просто вирівняти криву захворюваності, а й змусити її піти на спад, потрібні ще агресивніші заходи.