REUTERS

Як передає кореспондент УНІАН, присутня на презентації сестра Надії Віра Савченко розповіла, що книга була написана дуже швидко, за лічені тижні. Її вчора забрали з друку і сьогодні книга, яка вийшла накладом у 10 тис. примірників у видавництві , вперше презентована українському читачу.

На запитання, кому Надія просила передати перші примірники книги, Віра Савченко відповіла, що “вона її написала для народу і жодних побажань, комусь передати перші примірники, вона не висловлювала. Ми від себе передали книгу лідеру партії “Батьківщини” Юлії Тимошенко і більше нікому”, - зазначила сестра льотчиці.

Читайте такожСуд над Савченко поновлять 15 вересня у російському Донецьку

Відео дня

Наступна презентація книги запланована на кінець вересня у місті Києві.

Наразі вартість книги у твердій обкладинці становить 165 грн. Найближчим часом планується видання книги у м'якій обкладинці, її вартість становитиме 95 грн.

Як повідомляв УНІАН, українську льотчицю Надію Савченко минулого літа викрали терористи на Донбасі і перевезли до Росії. У РФ її звинуватили в причетності до загибелі російських журналістів. Однак, за даними захисту, вона не могла бути причетна до загибелі журналістів, оскільки потрапила в полон ще до їх смерті.

У Львові з 9 по 13 вересня проходить 22-й Форум видавців.