ukroboronprom.com.ua

Як повідомили УНІАН у регіональному медіа-центрі МОУ (м.Львів), про це міністр оборони України Степан Полторак сьогодні заявив під час відвідин Державного підприємства "Львівський бронетанковий завод".

Читайте такожДо кінця року військовим передадуть близько 400 одиниць бронетехніки

Міністр оборони України оглянув військову техніку, яку виготовляє львівське оборонне підприємство. Серед представлених зразків, зокрема, були бронеавтомобіль "Дозор-Б", який нещодавно було поставлено у серійне виробництво та пожежний танк.

Відео дня

Новітній "Дозор-Б" Полторак випробував особисто. Він проїхав за кермом нового бронеавтомобіля і залишився задоволеним його ходовими якостями: легкокерований, добре просувається, розганяється, долає перешкоди. Але висловив думку, що машині "потрібно посилити вогневу міць".

"Я побачив, що час, який в нас є для підвищення боєздатності Збройних сил України, на Львівському бронетанковому заводі використовується достатньо ефективно. З початку року завод вже передав оборонному відомству 62 танка, й ще 31 передасть за кілька місяців".

Також Міністр оборони висловив задоволення виробництвом бронемашин "Дозор – Б".

"До кінця року 10 таких бронемашин має надійти до Збройних сил, — сказав міністр, коментуючи питання закупівлі "Дозорів". — Наразі дві таких бронемашини перебувають на випробуваннях у підрозділах Збройних сил".