flickr.com/Raffaella

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Єнін, зокрема, спростував інформацію ЗМІ про нібито втечу 50 ув'язнених з колонії. "Втекла посадова особа державної пенітенціарної служби, яка власне і спровокувала інцидент у колонії. Відкрито кримінальне провадження", - уточнив він.

"Ну і звичайно, великий привіт пенітенціарникам, що відповідають за роботу з громадськістю, завдяки їхній "активній" позиції половина Києво-Святошинського району, мабуть, навіть дітей боїться випустити з дому після таких новин", - додав Єнін.

Відео дня

Читайте такожБунт в Ірпінській колонії: у пенітенціарній службі розповіли подробиці події

Як повідомляв УНІАН, напередодні в Ірпінському виправному центрі (№132), розташованому у смт Коцюбинське, засуджені влаштували бунт після того, як до одного із них було застосовано силу. В Державній пенітенціарній службі України запевнили, що втечі засуджених не допущено. Засуджений, до якого було застосовано силу, перебуває в установі, госпіталізації не потребує.

Ірпінський виправний центр управління ДПтС України в м. Києві та Київській області (№ 132) – це установа мінімального рівня безпеки для утримання чоловіків, засуджених до обмеження волі. На даний час в установі утримується 175 осіб.