Злочинці намагались продати фальшиву валюту за півціни / СБУ

У Київській області правоохоронці затримали продавців 50 тисяч фальшивих доларів. Про це повідомляється на сторінці СБУ у Facebook.

Читайте такожЗМІ: Силовики чекають на провокації під час мітингів в центрі Києва, особлива увага до акцій на річницю Євромайдану

Зазначається, що зловмисники затримали трьох учасників оборудки на «гарячому» під час збуту підробленої валюти за півціни. 

Відео дня

«Зловмисників, які намагалися продати 50 тисяч фальшивих доларів, викрили у Києво-Святошинському районі столичного регіону співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою», - йдеться у повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 199 Кримінального кодексу України. Тривають обшуки за місцями проживання затриманих.

Нагадаємо, у Дніпрі подружжя фальшивомонетників за несправжні гроші придбало транспортний засіб вартістю 15 тисяч гривень.

Чоловік та дружина друкували фальшивки номіналом 500 гривень, не виходячи з дому. Під час обшуку поліцейські вилучили 7,5 тисяч фальшивих гривень та понад 18 тисяч доларів США.