Для подорожей Джек Пейдж вибирає екзотичні країни / Caters News Agency

Фахівець з позаштатних ситуацій з Нортгемптона Джек Пейдж є, можливо, найбільш невезучим мандрівником у світі. Як пише Daily Mail, будь-яка поїздка британця в екзотичні країни супроводжується неприємними несподіванками.

Так, наприклад, під час поїздки по Бірмі його потяг зійшов з рейок, і англієць застряг на 36 годин. А під час поїздки в Борнео чоловік разом зі своєю дівчиною опинився на острові, де не було нічого, крім непрацюючого магазину. Там у мандрівників ящірки з'їли практично всі запаси їжі.

Під час візиту Джека в М'янму його поїзд / Caters News Agency
Під час подорожі Джека в Борнео ящірки вкрали у нього всі запаси їжі / Caters News Agency

В Індії Пейджа атакувала корова, під час сходження на Еверест він підхопив лямбліоз - паразитарну інфекцію травної системи.

Відео дня

У 2015 році британець вирішив відвідати Україну й опинився в епіцентрі політичних протестів у Києві. Турист був здивований великою кількістю правоохоронців всюди і почав їх фотографувати, в результаті чого його затримали і змусили видалити всі знімки. Надалі його без всяких проблем відпустили, зазначає Пейдж.

Обслуговує Інформаційне Агентство

За словами невдалого туриста, його дівчина вважає, що їм просто варто вибирати менш екстремальні напрямки, віддавши перевагу, наприклад, спокійного пляжного відпочинку.

Читайте такожЛітак на смерть здув туристку на карибському пляжі (відео)

Нагадаємо, раніше туристка з Бразилії невимушено поговорила з болгарином, який виявився президентом.