фото ЖОДА

Привітавши овручан із 1071 річницею від дня заснування міста, голова облдержадміністрації Ігор Гундич перевірив, чи належно доглянутий пам’ятний знак борцям за волю України.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Житомирської ОДА, робоча поїздка керівника області до Овруцького району відбулася 23 вересня.

«Я давав доручення місцевій владі – забезпечити належний стан території біля пам’ятного знаку Героям. Сьогодні пересвідчився, що доручення виконане. Але тут має бути чисто і охайно не тільки у свято, а постійно», – сказав  Гундич.

Відео дня
фото ЖОДА

Перед цим голова ОДА привітав жителів Овруча із Днем міста та підкреслив, що місто рухається у правильному напрямку, адже тут створена об’єднана громада.

«Об’єднавшись в громаду, ви отримали ключ до свого розвитку – відчинили можливості децентралізації. Сьогодні ми разом із вами будуємо нову Житомирщину, де розвиваються і невеликі міста, як Овруч, і малі села – як Веселівка, Новосілки чи Базарівка. З Днем міста вас, шановні овручани! Миру, злагоди і благополуччя кожній вашій родині!», – звернувся Гундич до жителів міста.

Вчора Овруч відзначав День міста масштабним святом – із відкриттям відреставрованої площі Вокзальної, святковим концертом, парадом вишиванок, дитячих візочків, техніки, роботою різних локацій та з великою кількістю на святі жителів і гостей міста.