Даша Астаф'єва зізналася, що збирається заміж за бізнесмена / соцмережі

Співачка Даша Астаф'єва готується розпрощатися з холостяцьким життям. В інтерв'ю Каті Осадчій дівчина зізналася, що отримала пропозицію руки і серця від свого бойфренда.

Читайте такожПерформанс Даші Астаф'євої: модель у фарбах показала, що відбувається в душі "спокійної жінки" (відео)

Днями в Києві відбулася закрита вечірка до майбутньої прем'єри української секс-комедії "Свінгери". Одна з головних ролей у картині дісталася співачці Даші Астаф'євої.

Відео дня

Пропустити таку подію не могла собі дозволити Катя Осадча, яка в рамках програми "Світське життя" довідалася цікаві подробиці про особисте життя екс-солістки групи "Nikita", пише Edinstvennaya.

В ході обговорення відвертих сцен, якими насичена картина "Свінгери", Даша несподівано проговорилася, що отримала пропозицію руки і серця від свого бойфренда, бізнесмена Артема Кіма.

"Мій чоловік – єдиний, хто не помічав голих грудей, голої попи, а побачив у мені людину", – каже Даша Астаф'єва.

Як повідомляв УНІАН, детективи НАБУ разом зі Спеціальної антикорупційної прокуратурою затримали підприємця Артема Кіма, якого раніше українська співачка і зірка Playboy Даша Астаф'єва представила як нового бойфренда. Сина колишнього гендиректора "Енергоатому" та Южно-Української АЕС підозрюють у розкраданні 27 млн грн "Енергоатому".