REUTERS

Згідно з документом, оприлюдненим виданням ET, родичі Х'ю Хефнера (четверо дітей і дружина), який помер 27 вересня, можуть претендувати на його 43-мільйонний спадок і гроші трастового фонду тільки в тому випадку, якщо вони не вживали наркотики, пише "Сегодня".

Читайте такожЗМІ назвали причину смерті засновника Playboy

У документі також сказано, що піклувальники фонду Хефнера мають право періодично просити його родичів пройти тест на наркотики, якщо запідозрять їх у зловживанні заборонених препаратів. Крім того, якщо з'ясується, що родичі Хефнера приймають наркотики нелегально (тобто не за показаннями лікаря) і внаслідок цього не можуть самостійно управляти своїми фінансами, їхні повноваження будуть припинені.

Відео дня

У складеному Хефнером заповіті імені його дружини Крістал не значилося. За кілька днів до весілля 31-річна дружина засновника Playboy погодилася підписати шлюбний договір, згідно з яким у разі його смерті їй не дістанеться нічого. Свої багатомільйонні статки Х'ю Хефнер заповідав дітям і благодійним організаціям, яким допомагав протягом усього життя.