Версія про самогубство також не розглядається / фото Ірина Ноздровська/Facebook

У поліції відкинули одну з версій причин вбивства адвоката Ірини Ноздровської - про можливе зґвалтування.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook народний депутат Мустафа Найєм, слідчі у кримінальному провадженні зараз відпрацьовують три основні версії - вбивство у зв'язку зі справою Россошанського, вбивство правозахисника на професійному ґрунті, побутовий конфлікт.

Читайте такожСлідство назвало чотири основні версії вбивства юристки Ноздровської

Відео дня

"Версія про самогубство не розглядається, оскільки на тілі загиблої виявлено сліди насильницької смерті. Після попередньої судово-медичної експертизи також відпала версія про зґвалтування", - написав депутат.

Як повідомляв УНІАН, 1 січня тіло 38-річної Ноздровської, жительки с. Демидів Вишгородського району Київської області, яка зникла три дні тому, виявили у місцевій річці.

Як написала у Facebook журналіст Анна Молчанова, Ноздровська вела справу про загибель своєї сестри Світлани Сапатинської, яку збив автомобілем племінник екс-глави Вишгородського районного суду Дмитро Россошанський. За словами Молчанової, Ноздровській погрожували родичі винуватця ДТП.

Кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України розслідує Вишгородський відділ поліції Головного управління Нацполіції в Київській області.