Чоловік дуже легко знаходить з дітьми спільну мову / скріншот

24-річний боєць "Азова" Володимир став опікуном одразу для вісьмох своїх племінників з Житомирщини. Автівка їхніх батьків підірвалася у грудні на замінованому узбіччі неподалік білоруського кордону. 8 дітей, найменшій з яких лише 2 місяці, вмить осиротіли. 

Чоловік зізнається, що всі діти слухняні, але їх восьмеро, тож вчить самостійності, йдеться в сюжеті ТСН. Найстарший, 13-річний хлопець Юрко, поки діти наразі хворіють, перебуває у тітки, бо його організм ослаблений після пересадки нирки навесні 2022-го року. Тимчасово у бабусі й найменша 2-місячна дівчинка.

Володимир - боєць "Азова", пішов добровольцем боротися з окупантами, але побратимів довелося залишити, коли дізнався про загибель брата та його дружини. Загибель подружжя приголомшило усю громаду.

Коли у дітей запитали, з ким би вони хотіли жити, вони обрали дядька Володю. "Вони захотіли, щоб я з ними жив постійно, щоб я вже не їхав на війну", - каже він. Чоловік і готує сам, і прибирає, та все робить по господарству.

Загибле подружжя теж з багатодітних сімей, тож помічників Володимиру вистачає. Хоч тяжко і самим родичам, та вони намагаються розрадити дітей. "Коли наступає вечір, буває, хтось із дітей замкнеться у собі. І треба підходити й говорити та втішати", - зізнається Володимир. Свої плани він поставив на паузу, навіть весілля, поки дівчина не познайомиться з дітьми.

Загибель подружжя в Житомирській області 

7 грудня в Олевській громаді Житомирської області на міні підірвався автомобіль, в якому їхало подружжя, і вісім дітей залишилися сиротами. У поліції повідомляли, що загиблому чоловіку 38 років, а його дружині - 32 роки.

Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук повідомляла, що у родині Дубовець з Житомирщини осиротіли восьмеро дітей. Тоді чиновниця говорила, що заяву на опікунство подав рідний дядько. 

Вас також можуть зацікавити новини: