Бразилія направить навесні 2010 р. до Дніпропетровська на ДПВО „Південний машинобудівний завод” своїх експертів для ознайомлення з виробництвом та розробки нових спільних проектів в космічній галузі.

Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив міністр оборони Федеративної Республіки Бразилії Нельсон ДЖОБІМ, який сьогодні з робочим візитом відвідав ДПКБ «Південне» ім. М.К. Янгеля та ДПВО «Південний машинобудівний завод» ім. О.М. Макарова.

Міністр оборони Бразилії висловив впевненість, що українсько-бразильська програма з виробництва ракетоносія «Циклон-4» буде не єдиним спільним проектом. За його словами, найближчим часом планується розпочати розробку ще низки аналогічних програм.

Відео дня

„Через чотири місяці ми направимо до Дніпропетровська групу бразильських експертів, які детальніше ознайомляться з технічним потенціалом виробництва „Південмашу” з метою розробки нових проектів. Це не моя думка, таку вказівку дав мені Президент Бразилії Луї Інасіо Лула да СІЛВА. А вказівки Президента не обговорюються, а виконуються!», - наголосив Н.ДЖОБІМ.