Агентство УНІАН та туристичний Інтернет-проект “Тут и там” сформують рейтинг кулінарних (гастрономічних) фестивалів та свят в Україні за 2011 рік - “Їли-пили-2011”.

Як повідомив головний редактор УНІАН Олександр ХАРЧЕНКО, переможці та лауреати визначатимуться за рядом критеріїв - скільки років фестивалю чи святу, як багато гостей та учасників взяли участь у ньому, якою була географія фестивалю, які рекорди було встановлено та які “фішки” запропонували гостям організатори.

До 1 грудня цього року ініціатори рейтингу - УНІАН та “Тут и там” - збиратимуть інформацію від організаторів свят та фестивалів. Участь в рейтингу зможуть взяти всі бажаючі, всі заявки буде розглянуто. Відповідно, після отримання та опрацювання інформації, учасники рейтингу будуть коротко представлені на сайті УНІАН, і більш розлого – на туристичному “Тут и там” .

Відео дня

А оголошено переможців рейтингу буде 23 грудня.

Перший рейтинг кулінарних фестивалів в Україні – “Їли-пили-2010” було проведено минулого року. Участь у рейтингу взяли близько 40 кулінарних фестивалів та свят – від сільських та районних до всеукраїнських та міжнародних.