Міліція розшукує кандидата у нардепи

Як повідомили УНІАН у прес-службі управління МВС у Луганській області, Стахановським міськвідділом розшукується уродженець Казахстану 1975 р.н., кандидат у народні депутати С.Шахов, підозрюваний у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Згідно з повідомленням, «прикмети розшукуваного: на вигляд 35-40 років, середньої статури, обличчя овальне, волосся русяве, ніс прямий, очі світлі, губи тонкі».

Всім, кому відомо про його місцезнаходження, пропонується анонімно повідомити в правоохоронні органи.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 28 серпня до Сєверодонецького міського відділу міліції звернулося двоє місцевих жителів із заявою про те, що їм завдано тілесні ушкодження невідомими особами біля будинку № 41 на проспекті Гвардійському в Сєверодонецьку, де кандидати в депутати проводили несанкціонований мітинг. За даними прес-служби Луганського обласного відділення Комітету виборців України, інцидент стався під час виступу кандидата Сергія Шахова, який балотується по 106-му мажоритарному округу від партії «Україна - Вперед!».

30 серпня міськвідділом Сєверодонецької міліції порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 296 КК України (хуліганство, здійснене групою осіб) за фактом побиття 2 осіб під час несанкціонованого мітингу кандидата в народні депутати.

Осіб, які вчинили побиття громадян, встановлено. Одного з них, жителя Стаханова Луганської області 1983 р.н. затримано у порядку ст. 115 КПК України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Щодо іншого підозрюваного у вчиненні злочину жителя Стаханова 1988 р.н. вживаються заходи щодо встановлення його місцезнаходження і затримання.