Андрій Панін помер від інсульту? / Фото: Mikhail Popov з Вікіпедії

Про це "Комсомольській правді" заявило джерело в правоохоронних органах. За його словами, медики не виключають, що актор помер від інсульту: Панін впав і, вдарившись, отримав травми голови, які в офіційних звітах фігурують як "синці". Є й інші ознаки, що вказують на цю недугу, але інформація не розголошується з етичних міркувань.

Втім, офіційних підтверджень ані цієї, ані інших версій поки немає. За словами представника Головного слідчого управління СКР у Москві Сергія Стукалова, офіційного висновку експертів слідство ще не отримувало.

- З урахуванням особи загиблого слідчі вирішили повністю відтворити картину події, - сказав Сергій Стукалов. - Необхідно провести ряд експертиз, для цього і було порушено кримінальну справу. Поки немає даних, що, крім Паніна, в квартирі знаходився хтось ще. Двері були зачинені зсередини, сторонніх слідів не виявлено. Але у актора, крім черепно-мозкової травми, зафіксовано кілька саден. Може, людина падала кілька разів, а може, його дійсно били. Експерти повинні змоделювати удари, отримані Паніним, або траєкторію його падінь. Крім того, належить ретельно вивчити записи відеокамери на під'їзді та інші дані.

Відео дня

За словами Стукалова, експерти в таких випадках зазвичай працюють не менше місяця. - У цьому випадку, можливо, результати будуть трохи раніше, - сказав представник СКР.