Dmitry Bulatov / facebook.com

Військові отримали першу партію спортивного знаряддя та спортивного одягу і взуття від Міністерства молоді та спорту України.

Як повідомили УНІАН у прес-службі відомства, міністр Дмитро Булатов, який наразі перебуває на Сході України у складі групи Міжвідомчого координаційного штабу, особисто передав її солдатам, які проходять службу у зоні АТО.

Читайте такожПорошенко здійснив першу робочу поїздку на Донбас

Відео дня

«Ще на початку нашого відрядження хлопці попросили передати їм дещо із спортивного приладдя, щоб мати можливість відпочити між боями, хоч якось відволіктися від війни. Це було у вівторок. Уже сьогодні ми передали частину цього замовлення на дві бази Національної гвардії, на блокпости № 3 та 3-А поблизу Слов’янська, блокпост «Святогорськ», базу «Луна» (Сармат)», - зазначив Булатов.

Військовослужбовці отримали спортивний одяг та взуття, футбольні, волейбольні та баскетбольні м’ячі, ракетки для тенісу та бадмінтону, шахи та шашки тощо.

Читайте такожУ Міноборони заявили, що кошти з рахунків "активно освоюються"

«Хочу підкреслити ще раз - українським військовим необхідно відчувати всебічну підтримку, особливо зараз, в місцях, де проходять бойові дії. Звичайно, хлопці потребують належного бойового екіпірування від Міноборони, але й спортивне знаряддя - це не примха, а частина життя солдатів та офіцерів. Важливо, що можемо дати військовим можливості для психологічної розрядки у доступний міністерству молоді та спорту спосіб», - наголосив Булатов.

За його словами, міністерство готує нові партії спортивного інвентаря та одягу, сформовані за безпосереднім замовленням від військових.