Алла Мазур просить врятувати життя Оксани Лисенко

Ведуча ТСН.Тижня Алла Мазур у студії "Сніданку з 1+1" і у себе на сторінці у Фейсбук поділилась зворушливою історією мами 4-річного Захарчика, 38-річної Оксани Лисенко.

"Давайте разом допоможемо врятувати маму для одного маленького хлопчика. Я прошу врятувати життя Оксани Лисенко. Її синочкові, Захарчику, лише 4 роки. У них попереду ще має бути стільки світлих моментів" - звернулася до небайдужих українців Алла Мазур, яка й сама поборола онкологію. 

Читайте також"До мурашок по шкірі": ведуча 1+1 Алла Мазур показала щемливе фото з покійною мамоюВ Оксани Лисенко непроста історія. Поки лікарі визначали природу злоякісної пухлини, у жінки розвинулась четверта, найтяжча стадія захворювання. Але кілька операцій, сім важких хіміотерапій дали шанс на життя. Попереду тривале лікування. Протягом двох років жінці мають давати препарати, які збільшують її шанси на одужання вдвічі. Однак є своя ціна: кожні два місяці родині потрібно віддавати по 165 тисяч гривень. Це штовхає Оксану звернутись по допомогу до зовсім незнайомих людей.

Відео дня

Публічно підтримати жінку та її сина вирішила і телеведуча Алла Мазур. "Я знаю, що ми вміємо робити дива, якщо ми об’єднаємося. Давайте спробуємо, щоб і цього разу диво сталося, щоб Захарчик і його мама щасливо жили", - з вірою закликала телеведуча.

Історія відчайдушної боротьби з хворобою Оксани Лисенко - за посиланням.

Реквізити для допомоги:

Монобанк 5375414124371179 Лисенко Оксана Петрівна

Приватбанк 4149499381687944 Лисенко Олександр Вікторович (чоловік Оксани)