Під час облоги Чернігова для багатьох жителів міста особисті звернення очільника ОВА В'ячеслава Чауса були дуже важливими й очікуваними. Тож він вмить став мегапопулярним.

Як розповів Чаус в інтерв'ю УНІАН, на той час ці звернення були необхідними, адже люди усвідомлювали, що їх не залишили напризволяще.

"Був період, коли думав вже не записувати, бо з міркувань безпеки не міг повідомити нового і того, що хотіли б почути, а бути пустомелею не хотілося. Однак, отримав листівку від дівчинки Влади, де вона написала про те, що чекає відео, і це неймовірно мотивувало", - сказав він.

Глава Чернігівської ОВА додав, що якщо це (звернення, - УНІАН.) потрібно хоч одній людині, хоч одній дитині – це варто робити.

"З того часу почав добирати слова, бо до того на емоціях лексика була для аудиторії 18+", - зізнався Чаус.

Він сказав, що не вважає себе популярним, а от більш впізнаваним - так.

"Та це точно не моя мета. І я б з радістю поступився б цією популярністю, аби знову повернутися до мирного часу", - зізнався очільник Чернігівської ОВА.

Чернігів перебував в облозі: що відомо

Чернігів понад місяць перебував в облозі російських військ, у передмісті обласного центру точилися жорстокі бої, будинки й об’єкти інфраструктури там майже повністю зруйновані. 

Одразу після відведення підрозділів російських військ на Сіверському напрямку,обстріли Чернігова припинилися. Майже одразу було відновлено повноцінне сполучення зі столицею - до Чернігова почали прибувати вантажівки з гуманітарною допомогою, адже понад місяць виїхати з міста, довезти необхідні медикаменти й харчі було вкрай складно.

Як повідомляв голова ОВА В’ячеслав Чаус, до Чернігова приїхала перша велика колона фур з гуманітарною допомогою, організована Офісом президента. Місто відвідали столичні чиновники.

Вас також можуть зацікавити новини: