Національний онлайн-кінотеатр sweet.tv у кінці серпня запустив проєкт “Hollywood українською”, мета якого якісно переозвучити голлівудську класику та дати  українцям можливість дивитися культові фільми гарною рідною мовою. Таким чином сервіс робить українську популярнішою та залучає більше глядачів до легального перегляду культових стрічок.

Sweet.tv - національний онлайн-кінотеатр із доступом до українського національного і преміального HD-телебачення, а також  рейтингових світових кінохітів. Компанію також називають стімінговою платформою чи ОТТ-сервісом. Це означає, що ТБ- і відео-сигнал передається у реальному часі через інтернет. Контент онлайн-кінотеатру можна дивитися з будь-якої точки України навіть із мінімальною швидкістю інтернету.

Sweet.tv став першим українським ОТТ-сервісом, що отримав доступ до офіційних озвучок культових кінохітів, завдяки підписанню прямих контрактів з голлівудськими мейджерами - кіностудіями Disney, Paramount, Universal та Sony. Вони входять до переліку студій, що випускають більше 90% топового світового кіно. Сервіс відібрав до своєї бібліотеки фільми, рейтинг IMDb яких вище 6. Також в онлайн-кінотеатрі можна переглянути мультфільми, які вважаються кращими в своєму роді: “Вольт”, “Суперсімейка”, “Тачки”, “Мадагаскар” та багато інших.  

Відео дня

Наша унікальність – це активна позиція: бути не лише транслятором контенту, але й його творцем. На жаль, досі не всі хітові фільми мають якісну українську доріжку, особливо коли мова йде про ті з них, що вийшли до 2006 року. Ми вирішили їх переозвучити, адже прагнемо дати доступ до найкрутішого, добірного контенту – українською. А, головне, виявилось, що це боліло не лише нам, адже ініціативу підтримали абсолютно всі до кого ми звернулись: українські зірки та їх діти, які стали голосами кінокласики, студії, агенції, з якими ми працюємо. Таким чином і народився проект “Hollywood українською”, - коментує засновник sweet.tv Олександр Вітько.

До кінця року компанія планує переозвучити найкращі хіти, щоб вкотре переглядаючи класику, користувачі змогли отримати від неї нові та виключно позитивні емоції, смакуючи кожен діалог. В медіатеці кінотеатру можливо переглянути контент на трьох мовах: українській, російській та мові оригіналу.  Для багатьох фільмів також доступні субтитри різними мовами.

Окрім можливості дивитися культові фільми з якісною українською доріжкою, sweet.tv дозволяє підключити 5 пристроїв за ціною одного тарифу. Тобто у межах кожного підключення, одночасно можна дивитися контент на 5 різних пристроях. Сервіс не розкидає фільми “найгірше у найдешевшому тарифі”, “найкраще у найдорожчому”, а дає однаковий, чесний доступ до якісного контенту за чесну ціну для всіх користувачів.  Також на sweet.tv можна керувати прямим ефіром телебачення: наприклад, коли завгодно поставити новини на паузу, перемотати назад, та навіть переглянути у записі передачі за минулі 14 днів.

Щоб залучити користувачів до якісного україномовного контенту, sweet.tv оголошує всеукраїнський розіграш цінних призів серед усіх нових передплатників сервісу, що активують передплату у вересні цього року. Щодня протягом місяця в ранковому ефірі “Русское Радио Україна” будуть розігруватися смарт-телевізор Samsung 4К. А 2 жовтня 2020 року на тій же радіостанції відбудеться розіграш суперпризу - автомобіля KIA Sportage. Слідкувати за переможцями та долучитися до акції можна на сайті www.sweet.tv.