Кулеба закликав партнерів не вірити обіцянкам Путіна не вбивати Зеленського / REUTERS

Глава МЗС України Дмитро Кулеба відреагував на скандальне інтерв'ю колишнього прем'єр-міністра Ізраїлю Нафталі Беннета, який заявив, що лідер РФ Володимир Путін особисто обіцяв йому не вбивати Володимира Зеленського.

Про це ізраїльський політик поділився в інтерв'ю ЗМІ, зазначивши, що розмова між ним та Путіним щодо життя Зеленського відбулася в березні 2022 року. Тоді Беннет був чинним прем'єр-міністром Ізраїлю. 

У відповідь на такі "одкровення" головний дипломат України нагадав, що партнери не повинні вірити жодній обіцянці Путіна, адже він вельми досвідчений брехун. Раніше він вже порушив свої обіцянки щодо недоторканності Криму. 

Відео дня

"Не обманюйте себе: він (Путін, - ред.) - досвідчений брехун. Кожен раз, коли він обіцяв нічого не робити, це було частиною його плану " - написав Кулеба в Twitter.

Реакція на заяву Беннета

Нагадаємо, що інтерв'ю ізраїльського політика викликало бурхливу реакцію серед офіційних осіб Києва. Вони засумнівалися в правдивості його заяви.

Як зазначив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк, слова екс-прем'єра Ізраїлю про те, що Путін нібито обіцяв йому не вбивати Зеленського -  "дивний інсайд"

Чиновник вважає, що це більше схоже на фікцію з метою звинуватити Захід у зриві переговорів з Путіним. 

Вас також можуть зацікавити новини: