Генеральний директор Gebr. Heinemann Макс Хайнеманн, Співвласник BF&GH Travel Retail Артур Гранц, співвласник та член консультативної ради Gebr. Heinemann Клаус Хайнеман.

21 вересня німецька компанія та один зі світових лідерів ринку travel retail Gebr. Heinemann разом зі своїм українським довгостроковим партнером, компанією BF&GH Travel Retail Limited відзначили 11-річчя роботи в Україні.

Gebr. Heinemann, заснована в 1879 році зі штаб-квартирою в Гамбурзі, працює більш ніж в 100 країнах і 200 міжнародних аеропортах.

Перший duty-free магазин компанії-партнера BF&GH Travel Retail відкрили в 2010 році в Терміналі F аеропорту "Бориспіль". Зараз компанія є частиною Терміналу D, відкрила магазини в аеропорту "Жуляни" і 13-ти наземних пунктах пропуску на території України.

Відео дня

За словами співвласника і члена консультативної ради Gebr. Heinemann Клауса Хайнеманна, BF&GH Travel Retail - міжнародна компанія, яка приносить в Україну продукти, концепції і клієнтський досвід світового класу.

"З 2010 року ми інвестували в Україну понад 600 мільйонів гривень, найбільша частина цих інвестицій спрямована на реконструкцію аеропортів у Борисполі, Жулянах та Одесі. Ми б не змогли домогтися таких результатів без підтримки нашого давнього партнера і друга пана Артура Гранц", - підкреслив Клаус Хайнеманн.

За роки роботи компанія заплатила в бюджет України податків та соціальних платежів на суму близько 1 млрд грн.

"Незважаючи на COVID-19 і падіння економіки, наші компанії в Україні заплатили в 2020 році 177 млн ​​грн., за 8 місяців цього року - 182 млн грн. Крім податків, ми сплатили у вигляді орендних платежів аеропорту "Бориспіль" з початку нашої роботи 2,4 млрд грн. Іншим аеропортам, в Одесі і в Жулянах, ми заплатили орендних платежів близько 300 млн грн", - акцентував співвласник BF&GH Travel Retail Артур Гранц.

З моменту заснування компанія створила близько 800 робочих місць. BF&GH Travel Retail забезпечує європейський рівень заробітної плати, повний соціальний пакет і офіційне працевлаштування з усіма гарантіями трудового законодавства.

"Україна важлива для Gebr. Heinemann, і ми пишаємося нашою роботою тут. Ми продовжимо інвестувати в поточну інфраструктуру, починаючи з деяких магазинів в аеропорту "Бориспіль" в 2022 році, і продовжимо розширювати бізнес", - заявив генеральний директор Gebr. Heinemann Макс Хайнеманн.