Mcdonald's повертається в Україну / фото REUTERS

Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's готується до відновлення роботи своїх закладів в Україні. Попередньо, їхнє відкриття заплановане на серпень.

Про це на умовах анонімності повідомив керівник одного з київських ресторанів, передає Forbes.

Особливостями роботи ресторанів у воєнний час стане те, що вони не будуть працювати при повітряних тривогах, і ті заклади, поблизу яких немає укриттів, зовсім не відкриють.

Відео дня

СЕО мережі Юлія Бадрітдінова відмовилася коментувати переговори, що ведуться з Міністерством закордонних справ про відкриття ресторанів, і не назвала терміни відкриттів ресторанів і

Разом з тим вона повідомила, що на цей час Mcdonald's працює над оновленням протоколів безпеки.

"Оновлення протоколів безпеки включає в себе перегляд кожної нашої локації на предмет наявності поруч бомбосховищ. Коли звучить сигнал "повітряна тривога", Ресторани терміново повинні закриватися, що саме по собі досить непростий процес, оскільки ресторан – це мінізавод зі складним обладнанням і великою кількістю відвідувачів", – розповіла вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна веде переговори про відновлення роботи ресторанів Mcdonald's.

Як відомо, ресторани мережі Mcdonald's не працюють в Україні з першого дня повномасштабного вторгнення Російської Федерації. Раніше в компанії заявили, що не будуть відкриватися до кінця війни. 

Вас також можуть зацікавити новини: