Товариство Червоного Хреста в Україні попросило компанію "Метінвест" допомогти в реконструкції історичної будівлі на вулиці Пушкінській у центрі Києва.

Будівля, де розташований офіс цієї неприбуткової організації, потребує дорогого зміцнення ґрунтів, яке вона не може собі дозволити. У "Метінвесті" відгукнулися на прохання Червоного Хреста і закупили для нього необхідні будівельні матеріали.

Відео дня

Варто зазначити, що Метінвест і Червоний Хрест давно співпрацюють у питаннях надання допомоги мирним жителям Донбасу, постраждалим від бойових дій. 

Читайте також"Метінвест" направив понад 50 мільйонів на реконструкцію парку в Маріуполі"Співпраця з такою соціально відповідальною компанією як Метінвест розширює наші можливості. Ми зацікавлені в об'єднанні зусиль і партнерстві в питаннях надання допомоги нужденним у всіх регіонах України. Крім того, як Товариство Червоного Хреста, так і компанія Метінвест і Фонд Ріната Ахметова надають підтримку і приділяють особливу увагу регіонам, які постраждали від конфлікту на сході України. Їхній внесок складно переоцінити, вони перші прийшли на допомогу й допомогли вижити жителям міст і сіл на лінії розмежування", - наголосив генеральний директор Товариства Червоного Хреста України Максим Доценко.

Завдяки їхнім зусиллям вдалося відновити пошкоджені обстрілами багатоквартирні будинки, соціальні об'єкти та інфраструктуру в прифронтових містах. Товариство Червоного Хреста також забезпечує жителів Донбасу гуманітарними наборами, допомагає відновлювати зруйноване в результаті обстрілів житло.

"Така синергія великого бізнесу, влади, міжнародних організацій, громади - приклад успішної взаємодії. Упевнений, спільними зусиллями ми відновимо мирне життя у прифронтових містах, зробимо громади успішними", - зазначив директор Департаменту з регіонального розвитку компанії "Метінвест" Олександр Вишняков.