Україна неймовірних людей / Фото - 1+1 media

У суботу, 13 квітня, на телеканалі ТЕТ відбудеться прем’єра нового випуску масштабного проєкту "Україна неймовірних людей". Його запрошеним гостем стане старший лейтенант Збройних Сил України, музикант і телеведучий, що заснував "Культурний десант" на підтримку психологічного стану військовослужбовців Микола Сєрга. Разом з глядачами в залі він оцінить виступи восьми конкурсантів й обере переможця п’ятого півфіналу, який продовжить участь у проєкті й побореться за грошовий приз на здійснення своєї мрії.

Цієї суботи країну вражатиме вісімка учасників з унікальними талантами, які повинен побачити весь світ. Це менталіст Ілія Корман, що у складі "Культурного десанту" проводить терапевтичні сеанси для військових і цивільних, допомагаючи їм краще розуміти себе та знайти світло всередині. Дев'ятирічний волонтер зі Львова Юрко Напора, що своїм співом зібрав майже 4 мільйони гривень на потреби ЗСУ. Бандурист і заслужений артист України Тарас Столяр, котрий добровольцем став на захист Батьківщини й продовжив нести культурні місії за кордоном. 

У 5 випуску проєкту "Україна неймовірних людей" одеситка Карина Стащищак виступить у парі з Максом Леоновим і своїм незламним прикладом доведе, що протезування не може стати на заваді великій мрії. Балет Liumanov Show станцює на ходулях, гурт Barabanda торкнеться сердець авторським треком, колектив SoulDance захопить жанром танцювальної геометрії, а найсильніший лікар України Олег Скавиш спробує зубами зсунути з місця справжній автомобіль.

"Такі таланти підтримують нас. Це потрібно і на фронті, і всередині країни, і за кордоном як культурна дипломатія. Зараз це навіть більш важливо, ніж у мирні часи", – прокоментував запрошений гість Микола Сєрга.

Дивіться новий випуск шоу "Україна неймовірних людей" 13 квітня о 19:00 і закохуйтеся в надихаючі таланти разом з ТЕТ.