Дівчинку поховають сьогодні \ Фейсбук Oksana Kononenko

Сьогодні в Харківській області поховають 6-річну Мілену Шевельову, яка загинула в ніч на 27 квітня.

Читайте такожЗ'явилися подробиці про загиблу в Харківській області дівчинку

Прощання з дівчинкою відбудеться опівдні 29 квітня у селі Тернова.

Відео дня

Знайомі родини дівчинки кажуть: менше місяця тому Мілена пережила важку двобічну пневмонію, лежала в лікарні під апаратом штучної вентиляції легенів. Близькі вважають, що ослаблений організм міг просто не витримати в таких погодних умовах, повідомляє gx.net.ua

Як повідомляв УНІАН, 26 квітня сім'я Шевельових приїхала з Харкова у Соснівку поминати бабусю Мілени по материнській лінії – жінка померла 40 днів тому. В будинку було двоє шестирічних дітей – двоюрідні брат і сестра, які ближче до вечора пішли гуляти по селу. О 18.00 хлопчик повернувся додому, а Мілена пропала. Дівчинку кинулися шукати спочатку рідні, потім на пошуки піднялася вся Харківська область.

На вулиці розігралася страшна негода – температура повітря знизилася до невеликого плюса, дув крижаний вітер і йшов сильний дощ. Незважаючи на це, сотні людей всю ніч прочісували околиці, намагаючись відшукати зниклу.

Вранці пошуки продовжилися і тільки до вечора 27 квітня Мілену знайшли. Тіло дівчинки лежало у траві на краю поля в 8 км від Соснівки.

Правоохоронці не знайшли на тілі дитини видимих пошкоджень. За офіційною версією, вона померла від переохолодження.