Прикордонника щойно звільнили з російського полону / скріншот

У четвер, 6 липня, до України з російського полону повернулися 45 захисників. Серед звільнених – троє прикордонників Донецького загону та один Маріупольського загону морської охорони. 

ДПСУ у своєму Telegram-каналі опублікувала ролик, на якому один з прикордонників телефонує додому одразу після звільнення з полону РФ. Запис неможливо дивитися без сліз.

"Донечко! Я тебе дуже сильно люблю! Я скоро приїду, донечко", - розмовляє він з дитиною й усміхається, та на його обличчі видно сліди сліз.

Але щойно завершує розмову з донькою, його очі стають повними сліз, у його виразі обличчя читається невимовний біль. Прикордонник має виснажений вигляд, він дуже блідий.

Звільнення з полону 45 українських військових

З російського полону 6 липня додому повернули ще 45 наших воїнів ЗСУ, Нацгвардії, ДПСУ та двох цивільних. Окремо повідомлялося про повернення двох незаконно вивезених до Росії українських дітей - 6-річного Рената та 10-річної Варвари.

Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими, своєю чергою, вказує, що визволені з російського полону військові захищали Україну в Маріуполі, на Донецькому, Запорізькому, Харківському та Херсонському напрямках. Також вдалося повернути додому двох оборонців, які мали статус зниклих безвісти.

Вас також можуть зацікавити новини: