Волонтери роздають дітям іграшки у Харкові / фото Мариенко Андрей

21:30 Ірина Верещук про роботу гуманітарних коридорів та грошову допомогу 30 березня.

21:19 Мер Харкова Ігор Терехов заявив, що близько 15% житлового фонду міста зруйновано та непридатне для життя. Тому людей доводиться переміщати в дитячі садки, школи та метро.

21:06 ЗСУ поступово відтісняють російські війська від Харкова на Дергачівському та Роганському напрямках. Про це повідомив губернатор Харківської області Олег Синєгубов. Також він підтвердив, що сьогодні вранці близько 11-ї години в Харківському районі українське ППО збили російський винищувач. За словами Синегубова, найкритичнішою точкою в області залишається Ізюм, де продовжуються бої.

Відео дня

20:30 Відеозвернення Ігоря Терехова.

20:18 ЮНІСЕФ та Мінсоцполітики почали програму грошової підтримки постраждалих від війни – ОП.

Допомогу за певної умови можуть отримати родини, які мають трьох і більше дітей віком до 18 років, зазначив Кирило Тимошенко.

Детальніше.

19:18 ДСНС: Ірпінь... В мирний час наше покликання – рятувати життя. Але тепер війна. На окупованих територіях гинуть наші громадяни. І тому, ці страшні кадри роботи наших хлопців повинен бачити світ. Сьогодні ми не тільки допомагаємо рятувати, ми виносимо тіла наших людей...

19:05 Працюємо над запуском економіки Харківщини.  

Сьогодні до Харкова приїхали Перший віце-прем'єр-міністр України - міністерка економіки Юлія Свириденко, міністр інфраструктури Олександр Кубраков, Голова правління Укрзалізниці Олександр Камишін, народні депутати. 

18:50 "Укрпошта" розпочала виплату пенсій за квітень.

Наприкінці березня "Укрпошта" розпочала виплати пенсій за квітень у всіх регіонах України, включаючи складні райони Луганської, Херсонської, Чернігівської, Сумської та інших областей.

Джерело

18:40 Повітряне командування "Схід" повідомляє про знищення трьох російських винищувачів та одного безпілотника на Слобожанському напрямку.

18:20 Повітряна тривога в Ізюмському районі Харківщини!

18:16 Російські окупанти стали мінувати територію України мінами ПОМ-3 "Медальйон", - попереджає Генштаб ЗСУ

18:10 Для родин із дітьми, які постраждали через війну та потребують фінансової підтримки, ЮНІСЕФ разом із Мінсоцполітики розпочали програму грошової допомоги.

10:22  39 обстрілів, російські безпілотники, бої в Ізюмі — ситуація на Харківщині, інформація Олега Синєгубова. За минулу добу російські окупаційні війська постійно наносили артилерійські, мінометні обстріли, обстріли з РСЗВ, всього — 39 разів: це райони Салтівки, Олексіївки, Холодної Гори, ХТЗ, Чугуєва, Дергачів. Також зафіксували близько 180 обстрілів противником з РСЗВ типу "Град".