Головні новини України 25 листопада 2020 / фото УНІАН, Максим Поліщук

В Україні набули чинності зміни до правил дорожнього руху. Кабмін тим часом готується до можливого запровадження жорсткого карантину під час зимових свят.

Ймовірність запровадження повного локдауну

Запровадження тотального карантину з прив’язкою до новорічних свят, як зазначив міністр охорони здоров’я Максим Степанов, можливе у разі стрімкого приросту добових випадків інфікування COVID-19.

Депутати "Слуги народу" назвали найкращий час для введення повного локдауну в Україні, щоб не завдати великої шкоди економіці.

Відео дня

За словами прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, Кабінет міністрів готується до можливого запровадження жорсткого карантину під час зимових свят.

Захворюваність на COVID-19

В Україні за добу підтверджено 13882 нових випадки зараження коронавірусом. Всього з початку пандемії на COVID-19 захворіли 661858 українців, із яких 307778 - одужали, 11492 - померли.

Очільник МОЗу Максим Степанов вважає, що напружена ситуація під час другої хвилі епідемії COVID-19 буде до березня 2021 року.

Зміни до ПДР

В Україні набули чинності зміни до правил дорожнього руху, які стосуються водіїв, пасажирів, велосипедистів та пішоходів.

Актуальні новини України 25 листопада 2020 / фото УНІАН

Перемир’я на Донбасі

У районі проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі за добу зафіксовано чотири ворожих обстріли. У передмісті Авдіївки снайпер терористів вбив українського воїна 31-річного В'ячеслава Мінкіна.

Конституційна криза в Україні

Володимир Зеленський звернувся до Венеціанської комісії з проханням дати оцінку роботі суддів КСУ і дати оцінку конституційній ситуації в країні.

Головні новини України: що важливо знати 25 листопада 2020