Громадську організацію "Всеукраїнський патріотичний рух "Гідність нації", яка займається патріотичним та спортивним вихованням молоді, очолив голова Вінницького осередку ГО Вадим Кудіяров. На цій посаді він змінив попереднього керівника Володимира Теслю. Рішення одноголосно підтримали збори громадської організації, повідомили у прес-службі "Гідності нації". 

Відео дня

Попередній голова ГО Володимир Тесля, який очолював її з початку заснування, пішов із посади за власним бажанням. Саме він запропонував обрати на місце керівника "Гідності нації" Вадима Кудіярова.

Володимир Тесля наголосив на тому, що "Всеукраїнська організація "Гідність нації" має постійно динамічно розвиватися, тож такі кадрові зміни цьому сприятимуть, оскільки активні, креативні молоді люди повинні мати всі можливості для втілення своїх ідей.

"Вінницький осередок руху "Гідність нації" завжди був одним із лідерів нашої організації. У Вінниці налагоджена системна робота, яка приносить неабиякі результати. Саме тому на місце голови руху я й запропонував молодого і перспективного керівника Вінницького осередку нашої громадської організації – Вадима Кудіярова. Задоволений, що його кандидатуру затвердили на загальних зборах", – прокоментував Володимир Тесля.

Вадим Кудіяров, своєю чергою, подякував попередньому керівнику і колегам за довіру. "Очолювати рух "Гідність нації" – це водночас і велика честь для мене, і ще більша відповідальність, адже за ці роки існування організації, ми добилися того, що про нас знають у практично всіх областях України, нам вірять і до нас дослухаються. Ми продовжуватимемо у тому ж дусі. Серед наших пріоритетів залишаться реалізація програм в рамках національно-патріотичного виховання молоді, підтримка талановитої молоді, перспективних спортсменів і спортивних федерацій. Таким чином, ми сприяємо формуванню нового покоління інтелектуально розвинених та сильних духом людей, формуванню нової, достойної, еліти нашої нації", – зазначив новообраний голова ГО "Всеукраїнський патріотичний рух "Гідність нації".

Нагадаємо, ГО "Всеукраїнський патріотичний рух "Гідність нації" створена у травні 2018 року одним із головних функціонерів ММА в Україні, засновником і президентом Ліги змішаних бойових мистецтв WWFC та Української федерації змішаних бойових мистецтв UF MMA Володимиром Теслею, з метою популяризації спорту та здорового способу життя серед дітей і молоді. Впродовж кількох років роботи ГО, найбільш активно та ефективно себе показали осередки у Вінницькій, Житомирській, Рівненській, Дніпропетровській та Одеській областях.