Андрій Волошин / фото facebook.com/profspilkakyivoblgas

Голова Профспілки АТ "Київоблгаз" Андрій Волошин стверджує, що співробітники підприємства з початку війни знаходяться під постійним тиском з боку екс-правоохоронця, директора з безпеки Ігоря Мозоля та його підлеглих.

Профспілка просить громадськість та правоохоронні органи втрутитися в ситуацію, що склалася, адже вона становить загрозу енергетичній безпеці країни.

Про це йдеться у зверненні голови Профспілки Андрія Волошина.

Відео дня

"Впродовж останнього року, з початку війни, трудовий колектив АТ "Київоблгаз" зазнає регулярного тиску з боку Директора з безпеки Ігоря Мозоля, а за сумісництвом і члена правління Київоблгазу та його підлеглих. А саме: протиправні звільнення, приниження та погрози, незаконні допити та стеження. Покриває таке свавілля член Наглядової ради АТ "Київоблгаз" Андрій Савченко", - зазначив він.

Профспілка  переконана, що такі дії з боку  директора з безпеки АТ "Київоблгаз" Ігоря Мозоля є незаконними та, імовірно, можуть бути направлені для досягнення  особистих "корупційних" цілях.

Також Андрій Волошин заявив про тиск на профспілку "Київоблгазу" та особисто на нього, через відстоювання  працівників. У Профспілці додали, що фактично, роботу організації паралізовано та вона не може повною мірою виконувати свої функції.

"Станом на сьогодні за наказом Ігоря Мозоля здійснюється тиск на голову Профспілки, було звільнено заступника та ще ряд працівників", - підкреслив у зверненні.