Сергій Мул жив у квартирі Грановського, розповів екс-нардеп / фото ДПСУ

Колишній народний депутат Борислав Береза опублікував нові подробиці про начальника Південного регіонального управління Держприкордонслужби, генерал-майора Сергія Мула, на якого звернули особливу увагу після скандалу з прес-офіцером управління Іванною Плантовською.

"Зараз у Мула підозра від НАБУ за незадекларований будинок. Ще на момент обшуків у Мула в Одесі, а це було більше року тому, з'ясувалося, що бравий генерал-майор проживав у квартирі... Грановського, партнера Кауфмана. Це їх ще 5 грудня затримало НАБУ. Кауфман - один з найвпливовіших людей в Одеській області і мажоритарний власник найбільшого дистриб'ютора сигарет в Україні TEDIS Ukraine. І людина не чужа ОП", - написав екс-нардеп в Facebook.

За його інформацією, Сергія Мула на посаду у ДПСУ призначили нібито кум сина колишнього генпрокурора Пшонки Вадим Слюсарєв і нардеп від "Слуги народу" Павло Сушко.

Відео дня

Береза додав, що Слюсарєв перекупив телеканал "Наш" у екс-нардепа Євгена Мураєва, який втік з України: "Мені здавалося, що канал "Наш" під санкціями. Тоді цікаво, навіщо його було купувати? Хоча, як завели під санкції, так і виведуть".

Крім того, Береза заявив, що на початку грудня місцева поліція затримала Мула "вхлам п'яним за кермом посеред ночі":

"Кажуть, з ним була приваблива жінка. Справу зам'яли. І так, Іванна Плантковська - його прес-секретар. Але це випадковий збіг. Так?".

скріншот

Скандал у ДПСУ - всі подробиці

Як писав УНІАН, днями прес-офіцерка Південного регіонального управління Держприкордонслужби України Іванна Плантовська потрапила в скандал через хвастощі кадрами розкішного життя. Поки в Україні йшли жорстокі бої, вона відпочивала і відкрито демонструвала відверті фото з відпочинку в Парижі і на курортах, що викликало шквал критики.

Пізніше у мережі з'явилися скандальні подробиці про її начальника-генерал-майора Сергія Мулу. Зокрема, за даними НАБУ у грудні 2022-го йому повідомили про підозру у тому, що він не задекларував будинок вартістю 1,5 мільйона гривень у передмісті Києва.