Слюсар розповів, що мав розмову з екс-дружиною після цього випадку

Депутат Сумської облради Олександр Слюсар опинився в епіцентрі нещодавнього скандалу, коли кермувальниця авто сварилася із патрульними.

Депутат зазначає, що це дійсно була його дружина, але колишня. Олександр Слюсар пояснив деталі цієї ситуації у своєму дописі у Facebook.

"Так, дійсно, на відео сварки із патрульними моя екс-дружина, з якою ми вже досить давно не живемо разом. І цей факт дуже легко перевірити у відкритих реєстрах. Сьогодні наші взаємини та спілкування обмежуються виключно тим, що стосується наших дітей - їх утримання, виховання та турбота. Але, не зважаючи на це, ця ситуація зачепила й мене - за це окремо можу "подякувати" деяким експертам та опонентам, наближеним до певних політичних сил, які цьому дуже посприяли", - сказав він.

Відео дня

Також він прокоментував інформацію щодо того, що його впізнали на тому відео.

"Мене не впізнали, просто комусь було зручно сказати, що то я. Але це зовсім інший чоловік, я чудово знаю хто це та його ім’я. Я можу вам абсолютно чітко сказати, що якби це я мовчки сидів у тій машині, коли це все відбувалося, то вже написав би заяву і подав би у відставку", - запевнив депутат.

Слюсар розповів, що мав розмову з екс-дружиною після цього випадку.

"З колишньою дружиною говорив, але це залишиться нашою приватною розмовою. А щодо цієї ситуації, то суспільство обурене цілком справедливо, і я ставлюся до цього так само, як і більшість людей - це абсолютно не прийнятно та неприпустимо. Ніхто з нас не має права спілкуватися один з одним таким чином, як і не має права прикриватися своїми чи чужими статусами. І, користуючись нагодою, я ще раз перепрошую за цю ситуацію і перед патрульними, і перед суспільством, і перед усіма, кого це могло образити", - додав він.