Слончака затримали поліцейські / фото Київ Оперативний

У мережі з'явилося відео конфлікту між правоохоронцями та заступником голови Київської міської державної адміністрації Володимиром Слончаком, який переріс у бійку.

Кадри з'явилися у спільноті "Київ Оперативний" у Facebook. Відео було зняте на поліцейський реєстратор. На ньому чутно, що чиновник розмовляв нервово, підвищував голос.

"Чого ти ви*буєшся, не бикуй, бл*ть! Давай подивимося, які ти дві машини пропустив! Включай, бл*ять, камери, куди ти дивишся?" – говорив Слончак.

Відео дня

Увага! На відео присутня нецензурна лексика!

На відео зафіксовано, що Слончак вийшов із авто та почав чіплятися до інспектора патрульної поліції, а потім взагалі накинувся на нього з кулаками. Чиновника затримали, а правоохоронцю викликали швидку та госпіталізували із травмою.

Читайте також"Усі рівні перед законом": голова Нацполіції прокоментував затримання заступника голови КМДА Слончака

Нагадаємо, на вулиці Льва Толстого правоохоронці зупинили автомобіль Mercedes, аби зробити зауваження водію, що забув увімкнути фари. За кермом виявилася депутатка Київради та заступниця голови постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Людмила Костенко. Також у салоні перебував Слончак.

Костенко відмовилася від проходження будь-яких тестів на стан сп’яніння.

Сьогодні стало відомо, що Віталій Кличко звільнив Володимира Слончака з посади заступника голови КМДА.