ТОВ "Євро-Реконструкція" занепокоєно неправдивими заявами КП "Київтеплоенерго" / фото прес-служби КП "Київтеплоенерго"

ТОВ "Євро-Реконструкція" занепокоєно неправдивими заявами КП "Київтеплоенерго", які можуть свідчити про небажання виконувати його власні зобовʼязання та спробу тиснути на суд при ухваленні рішення.

Так, 08.05.2023 КП "Київтеплоенерго" у своєму відкритому зверненні звинуватило ТОВ "Євро-Реконструкція" у несплаті боргів за послуги з транспортування теплової енергії. При цьому КП "Київтеплоенерго" "забуває" повідомити, що рішення судів прийняті на користь Товариства.

Так що у питанні взаємовідносин між підприємствами вже неодноразово були постановленні рішення в господарських спорах. Незважаючи на те, що ТОВ "Євро-Реконструкція" погоджувалося з рішеннями суду КП "Київтеплоенерго" знову і знову оскаржує їх у всіх можливих інстанціях, через що у цьому питанні досі не поставлено крапку.

Відео дня

ТОВ "Євро-Реконструкція" вважає неправомірними вимоги щодо суми боргу та відстоює свої права в судовому порядку.

Більше того, КП "Київтеплоенерго" приховує від громади, що вже протягом років відмовляється компенсувати ТОВ "Євро-Реконструкція" – виробнику теплової енергії - вартість втраченої теплової енергії при її транспортуванні. І це в ситуації, коли комунальне підприємство фактично отримує грошові кошти, що є цільовими і мають використовуватися виключно для компенсації виробнику втрат тепла, але не перераховує ці кошти ТОВ "Євро-Реконструкція".

Незважаючи на постійні ворожі обстріли та значні руйнування енергетичної інфраструктури, ТОВ "Євро-Реконструкція" забезпечило опалювальний сезон в столиці та підтримала енергетичну безпеку держави не зупиняючись ані на хвилину.

Разом з тим, ми неодноразово звертались із пропозицію врегулювати спірні питання з урахуванням всіх позицій задля забезпечення киян необхідними комунальними послугами.