У Києві п’яні малолітні псували вагони метро, а пасажири вдавали, що нічого не помічають / фото УНІАН

У київському метро малолітні особи у стані алкогольного сп’яніння псували вагони, а інші пасажири вдавали, що цього не бачили.

Малолітки мали з собою пиво, воно було у пластиковій пляшці, повідомив Telegram-канал Київ Оперативний та опублікував відео, на якому зазнято дії зловмисників. 

На ролику видно, як двоє малолітніх хлопців роблять написи на дверях вагону метро. Зловмисники були без масок, хоч карантин, запроваджений через коронавірус COVID-19 та масковий режим для боротьби з розповсюдженням хвороби, ніхто не скасовував.

"Двоє б*хих малолітніх осіб із пляшкою пива у пластику обмальовують вагони столичної підземки, а інші вдають, що не помічають цієї дичини. Так і живемо", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо в Україні за грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, загрожує кримінальна відповідальність – це ст. 296 Кримінального кодексу ("Хуліганство").

За хуліганство, скоєне групою осіб, загрожує обмеження волі на термін до п'яти років або позбавлення волі на термін до чотирьох років.

Нагадаємо, в українській державі кримінальна відповідальність загрожує особам, яким до скоєння злочину виповнилося 16 років.

Вас можуть зацікавити такі новини: