Календарі підписав Залужний особисто / фото facebook.com/dana.yarovaya

До Дня захисників та захисниць в Україні створили календарі під назвою "Віримо в ЗСУ! Віримо в Україну!" з фотографіями 12 військових. 

Як повідомила у Facebook ініціаторка проекту та волонтерка Дана Ярова, календарі розіграють у благодійну лотерею та продадуть на аукціоні. За зібрані кошті придбають авто та дрони для захисників.

Календарі особисто підписав головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Відео дня

"12 календарів за підписам головнокомандувача Валерія Залужного та всіх учасників проекту будуть розіграні в лотерею, яка стартує 17 жовтня! Не пропустіть!" - написала Ярова.

10 календарів будуть розіграні на аукціоні, який проведуть на сторінці волонтерки.

До календаря буде йти маленька книжечка з історією Героя. Бо вкласти подвиги бійців у два речення просто неможливо, зазначає Ярова.

Ще один календар з військовими: бійці знялися топлес

Раніше українські військові, які захищають нашу країну від російських окупантів, взяли участь у благодійному челленджі. Вони знялися топлес, щоб допомогти бійцям ЗСУ. Головна мета - одягнути цілий батальйон на зиму.

У благодійній акції взяли участь ветеран АТО, який "валить" окупантів з 2015 року, власник барбершопу, який став старшим сержантом взводу. А також тренер з боксу, який мріє відправити у вічний нокаут тисячі росіян, і власник кросфіт-залу, який був у кількох військкоматах, щоб його забрали на службу. І юрист, який кожному окупанту дослівно розповість, чия це земля.