Михайло Ковальчук влаштував скандал у "Борисполі" через маску / ілюстративне фото УНІАН, Віктор Ковальчук

В аеропорту "Бориспіль" (знаходиться під Києвом) депутат Київради Михайло Ковальчук не захотів вдягати маску під час реєстрації на посадку в літак і влаштував скандал.

Депутат стверджував, що маску не носив, не носить і носити не буде, свідчить відео, яке опублікував Telegram-канал "Типичный Киев".

Депутату відмовили в реєстрації, оскільки правилами авіакомпанії, квитки якої він купив, передбачено, що пасажири мають дотримуватися маскового режиму. 

Читайте такожСкандал у прямому ефірі: "слузі" кинули в спину подарований ним зелений значок (відео)Ковальчук був незгоден з тим, що йому відмовили у реєстрації, стверджував, що порушено його права, прописані у Конституції, а також назвав співробітників аеропорту "неадекватами".

"Так, представтесь, будь ласка. Тобто ви зараз свідомо порушуєте мої конституційні права, да?... Не носив, не ношу і носити не буду… Ви реально неадеквати всі. Ви прихильники повалення конституційного ладу в Україні…", – сказав він.

Нагадаємо, у березні 2020 року розпочалася пандемія коронавірусу COVID-19, у тому ж місяці в Україні розпочався карантин. Під час карантину в Україні у громадських місцях необхідно бути в масці.

Раніше стало відомо, що нардеп від партії "Слуга народу" Юрій Камельчук не хоче вакцинуватися від коронавірусу. Народний обранець стверджував, що задля роботи у Верховній Раді готовий постійно робити ПЛР-тести на COVID-19.