Викрадача дітей затримали / фото npu.gov.ua

У Полтаві поліцейські затримали громадянина Судану через викрадення автомобіля, в якому перебували двоє малолітніх дітей.

Читайте такожУ Києві поліція звільнила викраденого бізнесмена, якого два тижні катували у підвалі (фото)Про це інформує відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Полтавській області.

Зазначається, що 24 серпня до правоохоронців надійшла інформація від чоловіка про те, що близько 13:00 по вулиці Соборності невідомий заволодів його автомобілем «Опель», в салоні якого перебували двоє дітей – 2012 та 2019 років народження.

Відео дня

«Поліцейські виявили даний автомобіль по вулиці Маршала Бірюзова. Чоловік, який кермував авто, допустив зіткнення з відбійником та почав тікати. Однак поліцейським вдалося наздогнати та затримати правопорушника», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за кермом автомобіля перебував громадянин Судану, 21-річний студент одного із полтавських вишів.

Наразі він затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчими відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі двох малолітніх дітей) Кримінального кодексу України.

Інші новини про викрадення дітей