Власники 'Brocard' продовжують працювати в Росії

Новий фіктивний власник мережі Brocard Філіп Бенасен продовжує постачати продукцію до Росії. Разом з цим, Brocard намагається відбілити свою репутацію в Україні нібито допомогою українській армії. 

Про це повідомляє громадська організація "Антикорупційний Блокпост".

"Вже рік, як Філіп Бенасен всупереч українського законодавства придбав частку Брокард в росіянки Тетяни Володіної. Француза не зупинила заборона на продаж активів росіян в Україні, та відмова в поглинанні від Антимонопольного комітету. Це все вказує на фіктивну зміну власника, щоб уберегти актив. Новоспечений власник має давні бізнесові зв’язки з росіянкою Тетяною Володіною" - зазначається в матеріалі. 

Відео дня

"Незважаючи на повномасштабну агресію Росії та вбивства сотень тисяч українців, корпорація Interparfums продовжує поставляти продукцію в Росію. В мережі "Лэтуаль", якою володіє та сама Тетяна Володіна, продається французька продукція Interparfums. Філіп Бенасен продає її як в Україну так і в Росію" - обурюються в громадській організації. 

Антикорупційний Блокпост зазначає, що починаючи з 2014 року, Тетяна Володіна власниця мережі "Лэтуаль" працює в окупованому Криму. На півострові працює 8 магазинів, сплачуються податки до бюджету окупантів. Громадські активісти вважають що податки йдуть в російську казну  на закупівлю озброєння, яке вбиває наших громадян. Тому вважають, що наявні всі підстави застосувати санкції щодо Brocard.

"Українцям слід бойкотувати магазини компанії Brocard, та не купувати там продукцію. Адже власники росіяни які не визнають територіальну цілісність України, працюють на окупованих територіях, зокрема в Криму та сплачують податки в бюджет агресора. Новоспечений фіктивний власник постачає продукцію в Росію та не думає про вихід з ринку країни агресора. Філіп Бенасен допомагає уникати санкцій росіянці Тетяні Володіній та фактично рятує її актив від конфіскації. Тому, кожний придбаний парфум в Brocard  віддає "руським духом" та кров’ю наших громадян, який потім повертається ракетою по мирним містам" - йдеться в матеріалі.

Також Антикорупційний Блокпост закликає українців до бойкоту магазинів Brocard, щоб не фінансувати ворога