Олександр Грановський / скріншот

Одеський бізнесмен Олександр Грановський після розлучення двічі замовляв колишню дружину кілерам і забрав у неї п'ятьох дітей.

Подробиці історії, яка почалася більше п'яти років тому, розповіли журналісти ТСН.

Шість років колишня дружина Грановського "воює" з ним за право бачитися зі спільними дітьми. 

"Я вже за шість років стільки пройшла, і кілерів навіть два рази наймали. Вийшло товариство афганців і кажуть: рєбята, вас замовили", - поділилася Леа Доміні.

Примітно, що Грановський відомий непрозорими "схемами" і зв'язками з родиною Януковича. Шість років тому він з десятками охоронців силою забрав їх дітей у матері. Незабаром пара розійшлася і жінка вдруге вийшла заміж.

Конфлікт з колишнім чоловіком триває. Зокрема, в 2016 році Грановський влаштував бійку в будинку колишньої дружини. В Україні ж він виграє всі суди, тому і не віддає дітей. Поліція навіть відкривала кримінальну справу проти жінки і оголошувала її в розшук. Вчинками Грановського вони не цікавляться. На відміну від ізраїльських колег, які встановили, що він придбав в Ізраїлі фірму, гроші з її рахунків і кредитні кошти він інвестував в Україні в неіснуюче майно.

На даний час місцезнаходження Грановського невідоме. Але він вже заборонив дітям спілкуватися з матір'ю. Вона, в свою чергу, не соромиться розповідати в блозі про злочини колишнього чоловіка.

Детальніше - у сюжеті.