У поліції назвали можливі причини, через які 37-річна мешканка Харкова вбила свого 10-річного сина і наклала на себе руки.

Читайте такожУ Харкові жінка задушила 10-річного сина і наклала на себе рукиПро це йдеться в сюжеті ТСН.

Трагедія сталася в будинку на околиці Харкова. Мертву жінку у ванній кімнаті знайшли родичі, які повернулися додому. А в сусідній кімнаті побачили на ліжку сина померлої. Теж без ознак життя.

У поліції впевнені, що 10-річного хлопчика вбила матір, а потім сама звела рахунки з життям, залишивши передсмертну записку.

Зазначається, що на життя 37-річна жінка заробляла шиттям. У будинку жила зі своїми братами і матір'ю. Двох синів виховувала без чоловіка. Слідчі припускають, що жінка могла зважитися на вбивство і суїцид від відчаю. В банках набралася кредитів, а віддати їх просто не могла.

«Слідство розглядає кілька версій обставин. Серед них як кредитні заборгованості, так і інші негаразди у житті», – відзначили в поліції.

Які це кредити і негаразди в житті – в поліції не уточнюють. Кажуть тільки, що психічних розладів у жінки не було.

Рідні нічого не розповідають. Сусіди приголомшені. За їхніми словами, жінка була турботливою матір'ю і хорошою господинею. Діти були доглянуті. Старший син добре вчився. Але додають, що сім'я жила відлюдькувато, тому про якісь істотні проблеми у матері сусіди нічого не знали.